Produkt beskrivelse

Køkkenbørster med lyse og sorte hestehalehår -Imit. Madagaskar og Bahia fiber. Det er hestehalen der bruges og den renses, koges og bages/ovntørres for at blive brugbar til børster. Der bruges lyse eller sorte hestehår. Hestehår er gode til blød men effektiv rengøring og til opvaskebørster. Imiteret Madagaskar er en kombination af 80 % Kokos og 20 % Nylon som giver et blødt materiale, Bahia fiberet kommer fra bladstilken fra palmen Attalea funifera som vokser i Brasilien. Bahia er smidigt og blødt og er rigtig godt til at holde på vand og tåler vand.

Opvaskebørster i Plastik og Bøgetræ. Hårtype: Hestehalehår og vildsvinhår.Det er hestehalen der bruges og den renses, koges og bages/ovntørres for at blive brugbar til børster. Der bruges lyse eller sorte hestehår. Hestehår er gode til blød men effektiv rengøring og til opvaskebørster.

Koste til indendørs brug: sort Hestehalehår,er slidstærke og effektive til fejekost, da de fejer alt med og ikke skyder det til alle sider.

Havekoste / Staldkoste med Bahia fiber, godt til at holde på vand og tåler vand. Den holder også faconen rigtig godt. Bahia er smidigt og blødt – og giver en mellem-stiv/hård kost. Bruges til: glatte flader og er dermed perfekt til staldkost og en god allround gadekost til grus, sand, fliser og sne.

Terrassekost . Arenga er meget slidstærk er den god til fejekoste, som bruges til at feje grovere ting på ujævne flader og gulve,træterrasser og sten er derfor også velegnet som terrasse og værksteds kost . Den er særlig modstandsdygtig over for fugt og vand, og er derfor velegnet til koste, som skal arbejde i vand.

Bilpleje børster: Rilsan tåler ret høje temperaturer og er modstandsdygtigt overfor olie produkter. Bruges bl.a. til vinduesvarkere, autobørster, kalkkoste, afvaskning af glatte flader der ikke må blive ridset – for eksempel vinduer, lystbåde, campingvogne, og biler. Bruges netop ofte til autobørster fordi det er modstandsdygtigt overfor olie produkter. Børsterne er spaltede i enden og holder dermed bedre på sæbevandet fra børsten dyppes i spanden til den når hen til dét, der skal vaskes af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *